Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve allıkçı kabilinden malzemelerden gestaltlmış güç bir bapdır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri konusunda mahir olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek için tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve bağırsakeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme havadanlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Not: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak yazgılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şartı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve esrar sızdırmaz özellikleri başlamak zorundadır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule hiçbir kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması önemli nakliye Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul avantajları sağlamaktadır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da taraf hileıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kullanım amacı: şanlı hileışmutaş merkezleri veya stat üzere cıvıl cıvıl alanlarda ivedili çıkış bapsı sayısı elan şu denli ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği sinein önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul bapları için bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı kullanımı ile müteallik kesif sorulan sorular ve cevapları:

Birşu denli yangın bapsı modelinin arazi aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, standart yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapları üzere modeller bile bulunuyor.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların en hızlı ve esenlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page